CTS | Cereus Trading Sweden AB

HOT IRON HOLSTER

Hot Iron holster är ett företag från USA som växer snabbt, deras patenterade produkt är helt egen i sitt slag. Vi på Cereus Trading Sweden har hand om marknaden för Hot Iron Holster i hela Skandinavien samt Baltikum.

Med denna mobila förvaring kan du t.ex. smidigt förvara varma verktyg till hårstyling eller blöta redskap som behöver torka. Med sin halkfria baksida kan den hängas och fästas på de flesta ytor. Hot Iron Holster tål både värme, fukt och annan ovarsam hantering.

Bandelettes

Bandelettes är ett amerikanskt företag med huvudkontor utanför New York. En av Bandelettes grundare hade länge haft problem med en ihållande skavsår på insidan av låren när hon var barbent eller bar kjol. Det visade sig att detta var något väldigt vanligt, vilket ledde till ökad motivation att hitta en lösning på problemet. Efter en tid föddes produkten och företaget Bandelettes. Med dessa lårband minskas effektivt problemet, samtidigt som det är ett lyxigt och vackert klädesplagg - därmed integreras mode och funktionalitet i en enda genial produkt.