CTS | Cereus Trading Sweden AB

Om CTS och vår verksamhet

Cereus Trading Sweden grundades i början av 2014 efter en resa till USA:s västkust där vi blev inspirerade av deras fantastiska produkter inom skönhet och mode. Vi tog med oss många produkter och även idéer hem till Sverige.

Vår vision har alltid varit att alla ska kunna köpa högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Vi vill genom hårt arbete, exklusiva produkter och fantastisk service nå många skönhets- och modemedvetna människor inom Sverige men även i hela Skandinavien. Vi letar dessutom ständigt efter nya samarbetspartners som delar vår vision. Vi arbetar både som distributör samt att vi driver den nyöppnade webshoppen Style by Quippe.

Våra produkter är prisvärda och av högsta kvalitet. De företag vi jobbar med är noggrant utvalda och har bland annat vunnit många priser under de senaste 10 åren på den amerikanska marknaden från bl.a. ELLE till Stylisternas val.

Vi jobbar just nu med många nya och spännande produkter, bland annat fantastiska hårborstar från KareCo i Hollywood, en sulfatfri hårvårdsserie från Lumenésse, kroppsvård från Cuccio Naturalé, vackra nagellack av den senaste tekniken från Cuccio Star Nail och många andra företag.

Idag är Cereus Trading Sweden ett aktiebolag, med många drömmar och stora mål.
Vi hoppas att ni vill följa oss på vägen.